TRX suspension training

TRX - din krop er din maskine

TRX er en træningsform for dig, som ønsker at komme i bedre form og blive stærkere på en sjov og effektiv måde. Med et stort fokus på styrke og stabilitet af hele din krop, vil du blive guidet og motiveret i træningen af en fysioterapeut. Der garanteres for øvelses-kvalitet, smittende energi og sved. Når du træner TRX Suspension Training vil du blive udfordret i balance og fleksibilitet, samtidig med at styrketræning og konditionstræning går hånd i hånd. TRX-suspension training foregår i slynger monteret i loftet, hvor vi anvender egen kropsvægt som modstand. Vi kommer omkring hele kroppen i træningen, som er funktionel, hvilket betyder, at du vil opleve stor overførbarhed til dagligdags bevægelser. TRX er et holdtilbud for dig som kan lide udfordring, ønsker en effektiv træning og en forbedret kropsholdning. Er du nybegynder, motionist eller elite, vil TRX træning uanset niveau give tydeligt afsæt i din dagligdag, og alle kan være med.

Hvem kan være med: Nybegynder, motionist, elite. Alle kan være med, da TRX suspension training muliggør individuel tilpasning i en fælles træning. Træning for udøveren som ønsker en hård og effektiv træning af hele kroppen. Du skal have normalt funktionsniveau og være kognitivt velfungerende.

Formål: TRX Suspension Training er funktionel træning for hele kroppen og adskiller sig fra den konventionelle træning ved at engagere flere led og muskler i bevægelserne. Træningen med TRX har til formål at forbedre kroppens stabilitet og styrke samtidig med, at balance, fleksibilitet og mobilitet bliver udfordret i en træning ud fra et ophængspunkt. Formålet med træningen er at forbedre, vedligeholde eller genvinde styrke og stabilitet i kroppen. Dette samtidig med, at konditionen stimuleres og kropsholdningen bliver stærkere.

Remedier: TRX-suspension trainer med egen kropsvægt

Vi har hold onsdag 15.30 - 16.25 og fredag kl. 06.00 - 07.00 med Claudia.

Pris:
Fitness medlemmer: 500,- kr. (10 klip)
Ikke fitness medlemmer: 750,- kr. (10 klip)
Fysioterapeutisk træning er tilskudsberettiget med op til 50% ved medlemskab af Sygeforsikringen Danmark
Med henvisning til fysioterapi: 116,76 kr. pr. gang