Feedback / Referencer

CARDIO ……….. et eller andet..!!!! – Hva’ er nu det? Noget nyt nogle ”sundhedsfreaks” har fundet på.

Sådan er der nok nogen der tænker, når de, i forskellige sammenhænge, bliver præsenteret for dette nye tilbud fra FysioDanmark Vejle. Specielt os der ikke lige træner hver dag – eller uge – eller måned !!!!! Indrømmet jeg havde da heller ikke vanvittig store forventninger til hvad noget sådan kunne gøre for mig, da jeg troppede op på centret i Sjællandsgade. Jeg skal lige hilse og sige min forventninger blev gjort til skamme! BIG TIME

Jeg oplevede en meget seriøs og ligeså sympatisk og venlig behandling af Lotte Langpapp Hansen. Super professionel med godt humør. Samtidig mærkes det tydeligt, at her er en person der har en solid kompetence indenfor det hun arbejder med. Velforberedt og klar. Og det kan jo kun indgyde respekt og anerkendelse. Hermed givet. Rigtig god oplevelse og det betyder altså meget når man rører ved noget så privat som ens dårlige samvittighed m.m. Sådan en test rører jo, ikke mindst, ved ens dårlige samvittighed over den manglende træning kondition m.m. Og undskyldningerne står i kø for at komme til at forklare hvorfor man nu ikke liiiige har fået gjort noget ved det!

Selvfølgelig var der nok en del ting man godt selv ved man kan gøre noget ved. Men gør man det? Næppe!

Denne test, blev gennemført med en seriøs tilgang, hvor der på intet tidspunkt var ”løftede pegefingre” eller ”Fy fy – det bør du ikke”. Tværtimod fik jeg en grundig orientering om hvordan de forskellige elementer i ens hverdag og ens krop kan optimeres uden at skulle lægge hele livet om, eller forsage de ting der også er hyggelige en gang imellem. Og hvordan de enkelte elementer ”spiller sammen”. At det samtidig skete med en positiv opmuntring og godt humør gjorde hele oplevelsen af en sådan karakter, at hele dagen, faktisk fik et endnu bedre forløb for mig end jeg havde regnet med.

Testen giver et klart billede af hvordan status er med en selv, din krop og til dels din psyke. Hvad du kan gøre på den korte bane og hvad du kan gøre på den lange bane. Ingen hokus pokus eller ”smart i en fart” løsninger. Tør du være ærlig overfor dig selv i de spørgsmål der bliver stillet får du også et ærligt svar, du rent faktisk kan bruge til noget. Og hvem ved, måske få en endnu bedre hverdag. Det tror jeg i hvert fald på nu. Så selv om man måske godt ved en del om hvor ”skoen trykker”, sætter det alting i et helt andet perspektiv når resultaterne bliver præsenteret på denne måde. Efter testen blev resultatet evalueret og gennemgået grundigt med forslag til hvad jeg kunne gøre for mig selv. Meget professionelt og både hyggeligt og behageligt og igen, ingen løftede pegefingre eller lignende, selv om der nok var et par punkter, hvor jeg bestemt bør forbedre mig. Jeg fik selv den tanke at vi jo alle sammen sender vores bil til jævnlig service. Men hvad med din krop? Den arbejder 24 timer i døgnet hver dag året rundt! Hvornår har du sidst fået taget et servicetjek for at se om alle dele fungerer optimalt? For mit vedkommende har jeg aldrig fået taget sådan et tjek og nu runder jeg snart de 60 år!

Min konklusion er, at alle, uanset alder, bør tage en sådan test. Det er for det første rart at få en status. Men dernæst er det altså en hyggelig og rar oplevelse man virkelig lærer noget af. Nu ved jeg selvfølgelig ikke om alle er ligeså dygtige og sympatiske som Lotte, men så kan de måske lære det hos hende.

Min oplevelse var, som det nok fremgår, yderst positiv. Så jeg kan kun sige MANGE TAK – og jeg agter at anbefale CARDION testen til alle der gider høre på det. Man skylder sig selv at gøre det.

Jeg er i hvert fald sikker på, at jeg igen på et senere tidspunkt meget gerne vil have taget et nyt servicetjek og kan så håbe Lotte har tid. Der kan jo godt blive travlt når anbefalingerne når rundt.

Go’ pinse – Med venlig hilsen Jørn Alsted, Vestergade 6, 7100  Vejle.