Satellit klinik

FysioDanmark Vejle har åbnet en satellitklinik i Lægehuset Søndergade 50 i Vejle. Med det nye samarbejde bliver lægehuset til et sundhedshus med læger, fysioterapeuter, jordemoder og sygeplejersker samlet under et tag. Målet er at gøre det lettere og hurtigere for patienterne af få den rette diagnose og rigtige behandling. FysioDanmark Vejle og Lægehuset Søndergade 50 i Vejle er gået sammen om et nyskabende samarbejde. Den lokale fysioterapeut klinik har åbnet en fast bemandet satellitklinik i lægehuset, og den måde at samle sundhedstilbud på er ny i Danmark og den første af sin slags i Vejle.

Målet er en bedre patient oplevelse – Vi glæder os til samarbejdet med FysioDanmark Vejle og til at samle flere faglige kompetencer dør om dør. Med det nye tiltag får vi et tættere samarbejde mellem fysioterapeuter og læger, og det giver en bedre udnyttelse af fagligheden i sundhedssystemet, at vi skaber et sundhedshus i Vejle, siger Thomas Helt, der er bestyrelsesformand i Alles Lægehus A/S, som driver Lægehuset Søndergade 50 i samarbejde med læge Peder Ahnfeldt-Mollerup.
Målet med det nye sundhedssamarbejde er, at vores patienter oplever, at de hurtigere får stillet den rette diagnose og kommer i den rigtige behandling, fordi vi har de forskellige faglige kompetencer samlet et sted. Det er optimalt og gør hverdagen lettere for patienterne. Stor ros til FysioDanmark Vejle og læge Peder Ahnfeldt-Mollerup for at se fordelene og perspektiverne i samarbejdet og give vores patienter et endnu stærkere sundhedstilbud, siger Thomas Helt.

I Lægehuset Søndergade 50 vil patienterne møde fysioterapeut Mads Panduro.
Læs mere om hans kompetencer her