ManuVision Træning

Hvad er ManuVision træning?
I ManuVisions grundtræning arbejder vi med kroppen fra top til tå og har elementer med fra yogaen, karate og kropsterapien. Træningen er sammensat af kredsløbs- og koordinationstræning, ledtræning og dybe strækøvelser, som alle er med til at genopbygge og stimulere din krop, så den bliver mere stærk, smidig, levende og harmonisk. Ved at centrere åndedrættet og arbejde med kroppens bevægelsesmønstre, løsner vi op for kroppens spændinger, optimerer kropsholdningen og giver plads til et friere åndedræt og en bedre bevægelsesfrihed.

Hvem har godt af træningen?
Alle kan have stor gavn af ManuVision træning, og det kræver ingen specielle forudsætninger for at kunne deltage, da udgangspunktet er sundhed, forebyggelse og styrke. Træningen skaber en mulighed for at mærke din krop og giver dig en større kropsbevidsthed. Du vil opleve, at du øger din evne og koncentration til at være tilstede i kroppen, beroliger nervesystemet og får en fornemmelse af kroppens grænser.

Et godt supplement
ManuVision træningen er et stærkt supplement til vores kropsterapeutiske behandling, og kan være selvhelbredende og forebygge skader. Dyrker du sport på højt niveau, er træningen også god, hvis du ønsker større udbytte af din træning og vil optimere din præsentation. Er du stressramt er denne træningsform ifølge stresseksperten psykolog Maiken Matzau en hjælp til at komme sig hurtigere (anbefales i bogen “Stressfri på 12 uger”).

Øvelserne tager tid af mestre, så vi anbefaler, at du giver det 3-5 gange, før du bestemmer, om denne træningsform er noget for dig.

Praktisk information:
Træningen udføres barfodet og i løstsiddende tøj. Husk at medbringe vand. Træningen foregår hver mandag fra kl. 19 -20.30. Det koster 100,- kr. pr. gang. Tilmelding på telefon 20 10 05 59.