Personlig træning med fysioterapeut

Personlig træning – dette forløb er for dig som har et mål som involverer øget muskelvækst, et vægttab, bedre kondition eller øget styrke.
Personlig genoptræning – døjer du med smerter eller skader en eller flere steder på kroppen, så er dette forløb for dig. Her er fokus på at få dig tilbage til dit udgangspunkt før din skade eller gøre dig bedre end dit udgangspunkt

Priser:
25 min (1 gang)              kr. 300,-
55 min (1 gang )             kr. 600,-
10 turs kort af 25 min     kr. 2.500,-
10 turs kort af 55 min     kr. 5.500,-

Første gang vil blive brugt på at tale om dit mål, hvor ofte du har mulighed for at træne, introduktion til træningsformer relateret til dit mål, samt basisviden om kroppens fysiologi og anatomi. Derudover vil der blive undersøgt om du er begrænset på din bevægelighed og talt om der er andre ting som begrænser dig ift. træningen.

Fast forløb – 55 minutters konsultationer:
4 uger 2 x om ugen         kr. 4.064,-
8 uger 2 x om ugen         kr. 7.872,-
12 uger 2 x om ugen       kr. 11.640,-

4 uger 3 x om ugen         kr. 5.988,-
8 uger 3 x om ugen         kr. 11.640,-
12 uger 3 x om ugen       kr. 17.280,-

Fast forløb – 25 minutters konsultationer:
4 uger 2 x om ugen         kr. 2.124,-
8 uger 2 x om ugen         kr. 3.936,-
12 uger 2 x om ugen       kr. 5.904,-

 

Personligt træningsforløb med fysioterapeut Marcus Ellgaard
Hvem er jeg?
Mit navn er Marcus Ellgaard. Jeg arbejder til daglig hos FysioDanmark Vejle som fysioterapeut. Mit job er varierende og jeg varetager både holdtræning, individuel træning og behandling af forskellige typer skader. Jeg har bla. et styrketræningshold hver torsdag, hvor der er fokus på teknik i frivægtsøvelser. Jeg styrketræner selv 3-4 x ugentligt og har gjort det i ca. 8 år nu. Mit primære mål har altid været at blive stærkere igennem træning, både psykisk og fysisk. Når det kommer til træning sørger jeg altid for at være med på den nyeste evidens ift.hvad, der giver den mest optimale træningseffekt.

Hvad kan jeg tilbyde dig? Når du køber et personligt træningsforløb hos mig vil jeg med min fysioterapeutiske og træningsmæssige baggrund give dig indsigt i kroppens funktioner og fysiologi og du vil lære, at du kan meget mere end du tror. I træningen med mig vil vi i fællesskab forsøge at presse dine grænser,  men jeg vil altid tage hensyn til dine behov og begrænsninger!

Første gang vi mødes vil vi bruge på en samtale omkring dine mål, forventninger, hvor ofte du har mulighed for at træne, og hvad du kan forvente at opnå. Derudover vil vi snakke lidt om kroppens funktioner og fysiologi, samt hvordan dette bliver påvirket ved træning. Har du evt skader eller andet du døjer med, vil der også blive taget hensyn til dette. Det er vigtigt, at du har viden om egen krop før vi begiver os ud i træningen, da dette i sidste ende vil give dig det bedste resultat!

Fordelen ved at vælge et personligt træningsforløb med mig som fysioterapeut er, at jeg udover træning også har viden omkring smerter/ skader, og hvordan man træner uden at forværre disse. Jeg arbejder altid efter en biopsykosocial tilgang, hvilket betyder, at jeg arbejder med dig på både et psykisk og fysisk niveau igennem træningen. Mit mål er at hjælpe dig til en stærkere hverdag –  om det så er et vægttab, øget styrke eller bedre kondition du er ude efter. Det er vigtigt for mig, at du går fra forløbet med en fornemmelse af at være blevet klogere på egen krop og ikke kun har kunnet se fysiske ændringer. I min optik er det vigtigt at krop og sind følges ad.

Et personligt træningsforløb med mig vil give dig en oplevelse og ændring af tankegang omkring egen krop og sind.