Akut fysioterapi

Har du hold i nakken, fået et piskesmæld eller anden pludselig skade, kan det være vigtigt at få akut hjælp. Med en akut tid hos en fysioterapeut kan du fremskynde din bedring og komme ovenpå hurtigst muligt.

Akut fysioterapi

Får du en skade eller pludselige smerter i ryg eller lænd, kan du altid booke en akut tid hos FysioDanmark Vejle, hvor du undgår lange ventetider.

Pludseligt opståede smerter kan behandles hos FysioDanmark

Når skaden er sket

Akut fysioterapi kræver ikke en henvisning fra en læge, hvilket betyder, at der ikke gives et sygeforsikringtilskud. Er du medlem af Sygeforsikring “danmark” eller et forsikringsselskab kan det være muligt at få tilskud derigennem. Er du i tvivl, om du kan få et tilskud, kan du tage kontakt til din forsikring og høre, hvornår du er dækket ind.

Ved en akut tid hos én af vores fysioterapeuter foretages der en grundig undersøgelse af din skade, hvorefter vi arbejder med akut smertelindring. Behandlingen afsluttes med en behandlingsplan, der skal sikre, at du kommer hurtigst muligt tilbage til dit normale funktionsniveau igen.

gode råd til en sund hverdag

Følg med, når vores dygtige fysioterapeuter sætter fokus på forskellige temaer omkring fysioterapi, særlige problematikker og livsstil samt giver gode råd til en sund hverdag.

Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog

Følg med på facebook