Genoptræning hos FysioDanmark

Genoptræning hos vores fysioterapeuter kan hjælpe dig, der lige er blevet udskrevet fra hospitalet, gennemgået en operation eller fået en skade. Her gør vi alt for at sørge for, at du hurtigst muligt kan komme på benene igen.
Genoptræning hos FysioDanmark

Kom hurtigt i gang med genoptræningen

Genoptræning kan være til dig, der ønsker at bevare din funktionsdygtighed og klare dig bedre gennem dagligdagen. Det kan også være gavnligt for patienter med funktionsnedsættende sygdomme som gigt, der har brug for at styrke kroppens bevægelighed gennem behandling og træning.

En aktiv tilgang til genoptræning

Hos FysioDanmark Vejle kombinerer vi den nyeste viden indenfor manuel behandling med en aktiv tilgang til genoptræning. Du får derfor altid personlig rådgivning om genoptræningsøvelser samt et bredt tilbud af fysioterapeutiske hold. Herved sikrer vi, at du får den bedst mulige træning for hurtigst mulig bedring.

Kom forbi én af vores klinikker

 Det er vigtigt at komme hurtigt i gang med genoptræning, hvis man skal genvinde funktionsevnen og komme tilbage til sin normale dagligdag. Vi opfordrer derfor altid til, at man henvender sig til én af vores klinikker hurtigst muligt efter udskrivelse.

Du har ret til hurtig genoptræning

Som genoptræningspatient har du ret til en hurtig genoptræning. Hvis ikke, at kommunen kan tilbyde dig genoptræning indenfor syv dage efter din udskrivelse, kan du benytte dig af en såkaldt ’frit valg af genoptræning’ og selv finde en godkendt, privat fysioterapeut.

Du kan læse mere om ’fritvalgsordningen’ og finde en godkendt behandler i dit område på siden mingenoptræning.dk

Vores klinikker hos FysioDanmark Vejle er godkendte til at varetage patienter under denne ’frit valg af genoptræning’. Vi står altid klar til at hjælpe dig med den bedste behandling.