FysioDanmark Vejle - Landets førende fysioterapeuter

Hos FysioDanmark Vejle er en del af et kvalitetssikret fællesskab med klinikker i Vejle, Kolding og Fredericia. Her har vi veluddannede og kompetente fysioterapeuter og sundhedsfagligt personale, som står klar til at hjælpe dig med dine mål.

Dygtige fysioterapeuter og sundhedsfaglige eksperter, står klar til at hjælpe dig.

Om FysioDanmark Vejle

FysioDanmark Vejle er et sundhedshus i trekantsområdet, som er specialister i behandling, træning og sund livsstil. 

Vi er konstant i udvikling, hvor vi løbende uddanner og certificerer os i nye behandlingsmetoder. Dette gør vi for at sikre, at vi kan tilbyde de bedste behandlinger til vores klienter. Du kan derfor være sikker på at få en kvalificeret behandling hos FysioDanmark .

Om du har brug for hjælp til genoptræning af skader, et sundhedstjek eller en behandling til lindring og forebyggelse af smerter, er vi klar til at hjælpe dig.

gode råd til en sund hverdag

Følg med, når vores dygtige fysioterapeuter sætter fokus på forskellige temaer omkring fysioterapi, særlige problematikker og livsstil samt giver gode råd til en sund hverdag.

Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog

Følg med på facebook

Fysiodanmark fysioterapi

Hos FysioDanmark Vejle er du sikret:

Synergi mellem behandling, sundhed og træningsforløb

Hos FysioDanmark Vejle kan vi meget mere end blot fysioterapi. Vi integrerer altid den nyeste viden indenfor træning, sundhedsfremme og fysioterapi, for at give dig de mest optimale forudsætninger for at leve et sundt og smertefrit liv.

Her er det vigtigt at have en sund og stærk krop, hvis man vil undgå skader og livsstilsygdomme. I et forløb hos os arbejder vi også på at finde årsagen til dine eventuelle smerter og gener, så vi kan målrette din behandling og have fokus på en forebyggende træning og sundere livsstil.

Du kan få en bred vifte af behandlinger, holdtræning, sundhedstjek, personlig træning og meget mere hos os. Vi har også gode træningsfaciliter, hvor vores veluddannede personale står klar til at hjælpe dig med at få en hensigtsmæssig træning. Her danner vi trygge rammer for vores patienter, hvor vi stræber efter at tilbyde de mest effektive behandlinger og træningsforløb.