Professionel massage - Book tid til sportsmassage

Hos FysioDanmark Vejle kan du få en professionel massage, hvor der tages hånd om kroppens spændte og ømme muskler. Besøg en af vores klinikker. 

Uanset hvad dit behov er, kan du altid bestille tid til en god massage hos FysioDanmark Vejle.

Løsne op i muskler med massage​ hos FysioDanmark

Få dine muskler løsnet op

Er du øm i dine muskler, er du plaget af myoser i kroppen eller har du en tendens til at spænde op? Hos FysioDanmark Vejle tilbyder vi massage, som kan lindre spændinger og løsne op i musklerne. Massage kan også være ren velvære, som har en afstressende og beroligende effekt på kroppen.

Behandlende og forebyggende sportsmassage til skader

Sportsmassage, eller fysiurgisk massage, kan både fungere som behandling og forebyggende skader og gener. Det er en rigtig god løsning til dig, der træner hårdt og som har brug for at få løsnet muskulaturen i kroppen. 

Du behøver langt fra at være sportsudøver for at få gavn af en sportsmassage. Ønsker du blot en forløsende og effektiv massage, vil det være et oplagt valg til dig.

Find en af vores klinikker hos FysioDanmark Vejle her.

Få sports massage hos FysioDanmark
massage

Lindrende fysioterapeutisk massage

Fysiurgisk massage: Ordet ”fysiurgi” handler om at afhjælpe lidelser i bevægeapparatet – dvs. de muskler, led og knogler, som vi bevæger os med – ved hjælp af mekaniske principper såsom kulde-/varmebehandling, ultralyd, stræk og massage. Fysiurgisk massage er således en massageform, hvor der arbejdes med bevægeapparatets anatomi og fysiologi. Hvert massagegreb retter sig mod en konkret anatomisk struktur.

Kombiner det med et skræddersyet forløb

Når du vælger FysioDanmark Vejle får du et skræddersyet forløb, hvor din massage tilpasses til dine muskler og eventuelle skader. På den måde sikres det, at du får den bedste oplevelse og effekter ved behandlingen, da alle er forskellige og ikke har de samme behov.

Vælger du at påbegynde et forløb med én af vores fysioterapeuter, vil det altid starte med en dialog og udredning af dine udfordringer eller bevægelsesproblemer. Dette gøres for at sikre, at vi får sammensat den helt rigtige proces til dig.

Fysiurgisk massage

Sportsmassage kan være yderst gavnligt til både at behandle og forebygge skader, eller til dig, der har brug for få løsnet på i kroppen, eventuelt på grund af hård træning eller arbejde. Hos os får du en skræddersyet behandling, som fokuserer på dine behov.

Har du skader eller andre udfordringer, kan du også besøge os og høre, hvad vi kan hjælpe dig med.

Find en klinik i FysioDanmark Vejle her, hvor du kan høre mere om vores priser og behandlinger. Du er også altid velkommen til at kigge forbi én af vores centre, hvor vores medarbejdere kan imødekomme dine forespørgsler.

Lad os hjælpe dig til større velvære og en mere overskuelig og smertefri hverdag.

Sportsmassage er for alle

Træner du hårdt eller er du spændt i dine muskler, kan sportsmassage være yderst effektiv. Her vil du få løsnet dine musklerne op, hvor du mærke, hvordan dine muskler føltes mere afslappede efter.

Uanset niveauet af din idræt eller motion, kan det være rart at få løsnet op i musklerne. Mange har en tendens til at spænde op i deres muskler, så selvom du ikke træner, kan det være godt for dine muskler.

Kvalitetssikret fysioterapi i Danmark

Besøg én af vores klinikker og få en fysioterapeutisk massage, sportsmassage eller anden form for behandling, som kan lindre og forebygge skader og gener. 

Hos vores klinikker finder du kompentente og dygtige behandlere, som sikrer, at din behandling er af højeste kvalitet. Vi tilbyder også rådgivning og træningsforløb, hvor du kan få hjælp til dine udfordringer og ønsker for dig selv og din krop.

Du er altid velkommen hos os, uanset skade, alder og bevægelsesniveau. Vi har et stort udvalg af ydelser, som kan hjælpe dig i din situation. Læs mere om vores ydelser her.

FysioDanmark Vejles massage for både smerter og velvære

Når du kommer til massage hos FysioDanmark Vejle, behøver det bestemt ikke kun at være for at lindre smerter, eventuelt efter en skade, eller behandle spændte led og muskler. Det kan i lige så høj grad være for dit velvære.

Det er nemlig både godt for kroppen og sindet at få en massagebehandling. Da kroppens affaldsstoffer fjernes under en massage, vil du opleve en fornyet energi og lethed i kroppen. Du vil derfor kunne mærke, hvordan dine muskler er mindre spændte og din krop vil føltes mere afslappet efter behandlingen.

Massage virker derudover også nedsættende på stresssymptomer. Har du en travl hverdag, hvor du har meget om ørerne, kan det være godt komme ned og blive spændt ud.

Massage i København: forside
Massage og fysioterapi

Både fysioterapi og massage

Der kan være mange fordele ved at kombinere dit forløb hos en fysioterapeut med en massage. Det kan faktisk give et bedre udgangspunkt for dit forløb, hvis dine muskler er mindre spændte, som vil gavne din bevægelighed. 

Ved genoptræning efter en operation eller skade, vil du ofte føle, at træningen kan gøre dig spændt og din bevægelighed vil være mindre. Her kan en professionel massage være god til at lindre og behandle dine smerter.

Book massage i dag hos FysioDanmark Vejle

Ønsker du en optimal behandling med professionel massage, kan trygt vælge FysioDanmark Vejle, som dit foretrukne behandlingssted. 

Vores behandlere er yderst dygtige og veluddannede, hvor de altid vil skabe et trygt og rart rum for dig. Vi gør meget ud af at være opdateret på nye behandlingsformer indenfor faget, så vi altid kan sikre, at vores klienter får den bedste behandling. 

Book en tid til massage i dag!