Fitness hos fysioterapeuten giver dig sikkerhed

Fælles for alle, der træner hos FysioDanmark Vejle, er, at de får kvalitetssikret faglig vejledning i alle vores træningscentre.

Kompetent vejledning i træningscentret

Hos FysioDanmark Vejle er vores fysioterapeuter altid klar til at vejlede dig i, hvilken træningsform der passer til dig. Der er mange måder, man kan træne og motionere på, og det gælder om at finde noget, du kan lide, og som matcher dine behov. 

Når du tilmelder dig, har du mulighed for at få et personligt træningsprogram, som løbende opdateres efter dine mål med træningen.

Træner du hos FysioDanmark Vejle, kan du være sikker på, at dine træninger er hensigtsmæssige. Besøg én af vores klinikker.

Træn fitness hos fysio

Træn hos FysioDanmark Vejle

Hos FysioDanmark Vejle er vi altid opdateret på den nyeste viden indenfor træning og fysioterapi. Dette indebærer også vores udstyr og faciliteter, hvor vi sørger for, at det fungerer og er moderne. Det er også muligt selv at benytte vores træningsudstyr, ligesom i et almindeligt fitnesscenter.

Forskellen er blot, at der, hos os, er fysioterapeuter og sundhedsfagligt personale til stede. De står derfor altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det eller svare på eventuelle spørgsmål, du må have. Det er derfor en god måde at sikre, at du ikke overbelaster dig selv med din træning eller træner uhensigtsmæssigt.

Har du rygproblemer, fysiske skavanker eller andre behov, som du skal tage højde for, er vores træningscentre det ideelle sted for dig. Her kan din behandling kombineres med selvstændig træning, hvis det er dit ønske.

Professionelle træningsfaciliteter hvor alle er velkomne

Du behøver slet ikke at være skadet eller i behandling for at træne hos os. Vores træningsfaciliteter og hold hos FysioDanmark Vejle er for alle, der gerne vil gøre noget godt for deres krop og komme i bedre form. Mange professionelle sportsudøvere vælger også at benytte vores centre på grund af vores gode faciliteter og fysioterapeuter. 

Alle er velkomne hos os, og det er vigtigt for os at skabe trygge rammer i vores centre. Derfor sørger vi for at have det sjovt med træningen, og opretholde en god stemning og rart miljø, hvor der ikke er fokus på konkurrence.

Er du mere til holdtræning, kan du se et udvalg af vores forskellige hold.r