Andre ydelser - FysioDanmark giver dig sikkerhed

Book tid til et sundhedstjek, kostvejledning eller personlig træning, og tag pulsen på dit helbred. Hos FysioDanmark hjælper vi dig til at få en sundere og mere aktiv livsstil.

Få et overblik over vores ydelser

Hos FysioDanmark kan du vejledning til, hvordan du kan leve en sund og aktiv hverdag med fokus på både kost og fysiske sundhed. Det mentale og fysiske aspekt har ofte en klar sammenhæng, når det gælder til sundhedsmæssige udfordringer, og derfor kigger vi på begge aspekter. Gennem vejledning hos en fysioterapeut kan du få støtte til omlægningen af din kost og et personligt træningsprogram, som kan bidrage til øget energi i hverdagen. Tag første skridt mod en sund livsstilsændring.

Træn fitness hos fysio

Hvordan foregår et sundhedstjek?

Inden du starter med at ændre dine vaner og livsstil, kan det være en god idé at starte med et sundhedstjek hos os. Dette kan nemlig både være en øjenåbner og et godt udgangspunkt for dit forløb.

Hos FysioDanmark kan du bestille tid til et sundhedstjek, hvor vi tager pulsen på dit nuværende helbred og ser på, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med en sundere livsstil. Kontakt én af vores afdelinger eller besøg os og få en snak med vores personale.

Kom i mål med en personlig træner

 

Ved at have en personlig træner tilknyttet, vil du kunne opnå hurtigere og bedre resultater, da det bliver nemmere at komme afsted til træningerne, og du er sikker på, at dine træninger er effektive.

Hos FysioDanmark kan alle få tilknyttet en personlig træner. Har du svært ved at nå dine mål for vægttab, træning eller svært ved komme afsted til træningerne, er en personlig træner det rette til dig. Det er også godt til dig, der er i gang med genoptræning af skader eller blot ønsker inspiration til en sundere og mere aktiv livsstil.