Holdtræning hos FysioDanmark Vejle

Fælles for alle, der træner hos FysioDanmark Vejle, er, at de får kvalitetssikret faglig vejledning i træningscentret. Se udvalget af vores hold for Vejle.

Vores hold

Yoga

SeniorFitness

Bodyfit

Balancefit

Boldtræning Vejle

Dancefit

Hjertehold

Om holdet

Vedligehold dig selv ved at skabe centrering, balance i krop og sind og få hjerte og hjerne til at arbejde sammen. Du får mere energi, ro, styrke, smidighed, balance samt større kropsbevidsthed. Øvelserne forgår i roligt tempo, så der er tid til at lytte til kroppens signaler og fordybe sig.

Undervisningen rundes af med dybdeafspænding til hele kroppen.

Om holdet

SeniorFitness er tilpasset et ældre publikum på 50+. Timen består af gode styrke- og stabilitetsøvelser med brug af redskaber som håndvægte, elastikker, bænke og bolde. Der er også enkelte pulsøvelser.

Forudsætningen for at deltage på holdet er blot, at du er 50+. Der tages selvfølgelig hensyn til individuelle træningsniveauer samt eventuelle problematikker. Før/efter træningen vil der være mulighed for socialt samvær i centerets caféområde.

Om holdet

Timen kræver ingen forudsætning for, at man kan deltage. Der tages hensyn til individuelle træningsniveauer samt skavanker.  Træningen består af puls- og styrkeøvelser, hvor der vil være fokus på at tone.

Om holdet

Balancefit er mobilitetstræning med fokus på at styrke krop og balanceevne. Timen består af forskellige styrke- og koordineringsøvelser, men kan også indeholde øvelser til blandt andet mave, ryg og core. Timen er for alle. 

 

Om holdet

Boldtræning er træning på og med store bolde. Træningsformen fokuserer på din core og styrker derfor mave og ryg samt hjælper til en god holdning.

Om holdet

DanceFit kombinerer dans og fitness og er for dig, der kan lide at få pulsen op og få sved på panden, mens du har det sjovt. Du forbedrer din kondition og din balance, og får med garanti et skud ny energi. Det er motion på den absolut sjove måde med højt humør, god stemning og fed musik. DanceFit er inspireret af aerobic, zumba, ballet, funk og jazzdance, og er bygget op som et mix af højintensitetsintervaller (høj puls) og lavintensitetsintervaller med fokus på toning af hele kroppen og balance.

Om holdet

Hjertehold er et specifikt holdtræningstilbud til dig, som har været gennem et genoptræningsforløb efter en hjerte-/karsygdom. Vi ønsker at støtte dig i din videre genoptræning og aktive hverdag, så du forsat kan styrke og fremme din krop og kredsløbet. Vi samarbejder med Sundhedscenter Vejle og hjerteafdelingen på Vejle Sygehus omkring dette holdtræningstilbud.

Træningen gennemføres af en fysioterapeut med den nødvendige viden om hjertepatienter og består af traditionel holdtræning, lege/boldspil, træning i fitnesscenter og udendørstræning. Derudover vil hver enkelt deltager få tilrettelagt et individuelt træningsprogram, så denne er rustet til at træne på egen hånd.

Hjerteholdet træner flere gange ugentligt, typisk kommer deltagerne på et eller to af holdende. Deltagerne på hjerteholdet får udover selve holdtræningen fri adgang til at benytte træningscenterets faciliteter.

Om holdet

Boldtræning er en blid træningsform og består af øvelser med udgangspunkt i store bolde. Der er fokus på træning af musklerne i mave og ryg for at øge stabiliteten i dette område og hjælpe dig til en god kropsholdning. Træningen suppleres af lette styrkeøvelser med bl.a. håndvægte og elastikker.