Graviditet og fysioterapi

Under en graviditet, sker der i sagens natur en masse forandringer i kroppen. Nogen kommer forholdsvis let igennem det, mens andre døjer med mange graviditetsgener. 

Oplever man smerter og ømhed under graviditet, er det vigtig, at man får den rigtige hjælp til at lindre symptomerne, så man kan opretholde sin dagligdag. Får man ikke hjælp, kan smerterne forårsage inaktivitet, hvilket i de flestes tilfælde blot vil resultere i en forværing af problemerne.

Graviditet og Fysioterapi

Som gravid har kroppen rigtigt godt af at være aktiv. Når vi får pulsen op og holder kroppen i bevægelse, styrker ryggen og bækkenet med de rette øvelser, giver det en god sundhedsmæssig effekt.

Træn i trygge rammer hos os

Hos FysioDanmark Vejle har vi stor erfaring med behandling af gener under graviditet, og tilbyder også rådgivning til, hvordan du får en sund og aktiv graviditet. Vi tager udgangspunkt i dig og din krop, hvor vi skræddersyer et personligt behandlingsforløb, der imødekommer dine udfordringer.

Det er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder. Derfor er det både muligt at træne i én af vores træningscentre eller få tilknyttet en personlig træner.

En personlig træner kan sikre, at du ikke overbelaster kroppen, men samtidig får det optimale ud af din træning.

Har du lyst til at deltage på træningshold sammen med andre gravide eller nybagte mødre, kan du gå til før- og efterfødselstræning hos mange af vores klinikker. Du kan se oversigten over FysioDanmarks klinikker her.

Du kan læse mere om vores træningsfaciliteter her og personlig træning her.

gode råd til en sund hverdag

Følg med, når vores dygtige fysioterapeuter sætter fokus på forskellige temaer omkring fysioterapi, særlige problematikker og livsstil samt giver gode råd til en sund hverdag.

Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog

Følg med på facebook