Vederlagsfri fysioterapi

Vi er eksperter i vederlagsfri fysioterapi og for at kvalitetssikre behandlings- og træningstilbuddene tester vi systematisk alle vederlagsfrie patienter, som går til individuel behandling og holdtræning.

Vederlagsfri fysioterapi

Vi tror på, at synergi mellem fysioterapi, træning og sund livsstil er vejen til bedring og en øget livskvalitet.

Vederlagsfri fysioterapi med personlig vejledning

personlig vejledning

Hos FysioDanmark Vejle ligger vi vægt på, at du hurtigst muligt bliver klar, til at klare dagligdagsaktiviteter og dit arbejde. Genoptræningen vil være aktivitet i vores træningscenter eller ved hjemmeøvelser, men kontrolleret på klinikken. hvis fysioterapeuten vurderer det er relevant, kan manuel behandling være en del af dit genoptræningsforløb.

Har du mulighed for vederlagsfri fysioterapi, tilbyder FysioDanmark Vejle både manuel behandling og specialhold. Du kan læse mere om vores hold her.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til den nærmeste klinik hos FysioDanmark Vejle for at høre mere om behandling og tilbud til din patientgruppe.

gode råd til en sund hverdag

Følg med, når vores dygtige fysioterapeuter sætter fokus på forskellige temaer omkring fysioterapi, særlige problematikker og livsstil samt giver gode råd til en sund hverdag.

Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog

Følg med på facebook