Fysioterapi for alle

Du kan få tilskud til fysioterapi, hvis du har en henvisning fra din praktiserende læge. Her er det muligt at få omkring 40% på behandlinger. Du skal dog være opmærksom på, at der er forskellige priser fra første konsultation, genoptræning og holdtræning hos en fysioterapeut.

Fysioterapi med eller uden henvisning

Er du medlem af Sygeforsikringen ”Danmark” eller har du en sundheds- eller ulykkesforsikring, kan du muligvis søge om tilskud.

Fysioterapi for alle

Fysioterapi med eller uden henvisning

Har du ikke en henvisning fra din læge eller muligheden for at få tilskud, er det altid muligt at få behandling hos FysioDanmark mod egenbetaling. Det samme gælder vores træningscentre, hvor alle er velkomne til at tegne abonnement og træne selv.

For mere information om tilskud, skal du kontakte din forsikring.

Priserne for behandlinger og genoptræning hos en fysioterapeut, afhænger af om du har tilskud fra sygesikringen, eller om du selv skal betale. Dertil tilbyder flere FysioDanmark Vejle-klinikker ydelser og behandlinger, som ikke falder under sygesikringen. Det kan fx være holdtræning, akupunktur, løbestilsanalyse, sundhedstjek, laser og massage.

Find den nærmeste FysioDanmark Vejle her, og få mere information om priser.

gode råd til en sund hverdag

Følg med, når vores dygtige fysioterapeuter sætter fokus på forskellige temaer omkring fysioterapi, særlige problematikker og livsstil samt giver gode råd til en sund hverdag.

Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog

Følg med på facebook