Behandlingsforløb

Dit behandlingsforløb vil indeholde information om det du fejler (diagnose), behandling der skal reducere/fjerne din skade, genoptræning der retter op på de skader du har, og information og vejledning i hvordan du kan forebygge at skaden kommer igen. Efter undersøgelsen opstiller vi et fælles mål, og en plan for dit behandlingsforløb. Derved sikres, at behandlingen og planen er målrettet netop dine problemer, ressourcer og behov. Vores overordnede tilgang til fysioterapi har altid været baseret på aktivitet. 

Vores overordnede tilgang til fysioterapi har altid været baseret på aktivitet. Det betyder, at du sideløbende med din behandling, ofte vil blive sat i gang med aktiviteter, med det formål at styrke din krop og reducere risikoen for, at dit problem opstår igen.

Pludseligt opståede smerter kan behandles hos FysioDanmark

Du vil ofte gennemgå følgende trin i dit forløb hos FysioDanmark Vejle

  • Udrede hvad du fejler og hvorfor.
  • Information om din skade og plan for din behandling.
  • Behandling der sigter mod at reducere/fjerne dine gener.
  • Genoptræning rettet mod et niveau, der reducerer risikoen for at skaden opstår igen.
  • Vejledning i fysisk aktivitet og andre sundhedstiltag.

Faglighed - kompetencer - indsigt

Fysioterapeuterne i FysioDanmark Vejle har et højt uddannelsesniveau, og den samlede viden er tilgængelig for dig, når du kommer til fysioterapeutisk behandling og træning. I FysioDanmark Vejle er en grundig analyse og undersøgelse af dine bevægelser grundlaget for behandlingen og fysioterapeutisk genoptræning. Vi opstiller et målrettet forløb i fællesskab med dig. Igennem forløbet får du information og vejledning om din behandling og den genoptræning, der skal genoprette og forebygge den skade du har henvendt dig med.

Vi har overenskomst med sygesikringen og samarbejder med de fleste forsikringsselskaber.

gode råd til en sund hverdag

Følg med, når vores dygtige fysioterapeuter sætter fokus på forskellige temaer omkring fysioterapi, særlige problematikker og livsstil samt giver gode råd til en sund hverdag.

Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog

Følg med på facebook