Cirkeltræning - Biocircuit

Bestil tid til en gratis prøvetid ved at kontakte centerleder Sara på tlf. 27247102 eller centerleder@fysiodanmarkvejle.dk.

Akut fysioterapi
Pludseligt opståede smerter kan behandles hos FysioDanmark

Fitnessmedlem

Er du fitnessmedlem, kan du bruge Biocircuit-cirklen som en del af dit nuværende medlemskab. Det kræver dog, at du første gang får en introduktion til cirklen af en instruktør, som hjælper med at få maskinerne indstillet til dig og din fysik. Bestil tid til introduktion ved at kontakte centerleder Sara på tlf. 27247102 eller centerleder@fysiodanmarkvejle.dk.

MedicalFitness-medlem/patient i fysioterapien

Er du MedicalFitness-medlem eller patient i fysioterapien og ønsker at bruge Biocircuit-cirkeltræning, skal du bestille tid til introduktion hos din fysioterapeut. Bestil tid ved at ringe til fysioterapi-receptionen på tlf. 75 83 22 12.

Holdtræning hos FysioDanmark

Sådan fungerer Biocircuit-cirkeltræning

Biocircuit er et cirkeltræningssystem og en ny, smart måde at udøve cirkeltræning på. Se videoen og læs mere nedenfor.

Du skifter fra maskine til maskine gennem cirklens 9 styrketræningsmaskiner. Når du har været gennem alle maskiner 2 gange, er der gået 22 min. og du har styrketrænet hele kroppen med udgangspunkt i din fysik. Første gang du skal bruge cirklen, får du hjælp af en instruktør til at indstille hver maskine til dig. Når du efterfølgende skal træne i cirklen, logger du ind på din profil. Herefter sker indstilling af maskiner, intensitet og belastningsprofil helt automatisk, og det optimale antal gentagelser og pauser for dig angives. Du skal ikke selv gøre noget aktivt for at indstille maskinerne. Biocircuit systemet tilrettelægger også din træning, så du ikke kommer til at vente på ledige maskiner. Systemet motiverer dig løbende på skærmen og skaber overblik over din træning, som du efterfølgende har mulighed for at se i Mywellness app.

gode råd til en sund hverdag

Følg med, når vores dygtige fysioterapeuter sætter fokus på forskellige temaer omkring fysioterapi, særlige problematikker og livsstil samt giver gode råd til en sund hverdag.

Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog

Følg med på facebook