Klinik FysioDanmark Fredericia

Du bliver tilbudt de bedste og nyeste behandlingsmetoder. Du er sikret behandling af veluddannede og fagligt dygtige medarbejdere. Du sikres samme høje kvalitet i hele Danmark på alle vores 70 klinikker.

Velkommen til FysioDanmark klinik Fredericia

Hos FysioDanmark Fredericia er du i de bedste hænder. En vigtig del af samarbejdet er, at dele viden og erfaring på tværs af klinikkerne. Dette gør, at du som patient hos en FysioDanmark klinik altid kan være sikker på, at du modtager den bedst mulige behandling baseret på den nyeste faglige viden.

afdeling rødekro

Kort om klinikken

FysioDanmark Fredericia er en klinik der ligger vægt på at arbejde efter moderne fysioterapeutiske principper. Vi udvikler hinandens kompetencer hele tiden via interne og eksterne supervisorer. Vi er opmærksomme på hinandens kompetencer så patienterne altid får den bedst mulige behandling tilbudt. Faglig udvikling internt som eksternt er vigtig for os sådan at vi altid er opdateret med den nyeste viden, er opdateret på de kliniske retningslinjer og best practice, der findes.

Vi samarbejder med alle sundhedsforsikringer bl.a.

Følg os på de sociale medier

Vi er sociale hos FysioDanmark

Følg FysioDanmark på på sociale medier, hvor vi holder dig opdateret på ny viden, træningsøvelser, fysioterapi og livsstil. Du kan finde alt fra nyheder, gode råd og til giveaways.

Følg os på: