FysioDanmark hjælper mod smerter i både ryg og lænd

Mange kæmper med smerter i ryg og lænd. Symptomerne kan variere fra periodevise lette smerter og spændinger, til akutte og/eller langvarige smerter. Symptomer som man f.eks. ser ved diskusprolapser eller kroniske lidelser.

Smerter i ryg og lænd

Jo hurtigere man søger behandling og får målrettet hjælp, jo større er chancerne for at reducere smerterne og komme problemet til livs.

Ryg smerter

lindrende effekt på dine smerter

Ryg-, lænd- og nakkesmerter begrænser vores bevægelsesfrihed og kan føles lammende, eksempelvis når selv det at trække vejret gør ondt. Det betyder, at lange sygemeldinger og nedsat livskvalitet rammer mange. Fysioterapi kan have akut og varig lindrende effekt på dine smerter. Vores fysioterapeuter er specialiseret inden for forskellige fagområder, og du kan derfor være sikker på, at du er i de bedste hænder.

Begynder du hos FysioDanmark, sikre vi, at du gennemgår en grundig undersøgelse. Herefter lægges der en behandlingsplan med fx manuel behandling og smertelindring, vejledning, samt et skræddersyet træningsprogram, der skal hjælpe dig med dine specifikke udfordringer. Ryg-, lænd- og nakkesmerter er langt fra ens. Derfor finder du ikke en ’one size fits all’ behandling hos FysioDanmark, men en professionel tilgang der bygger på den nyeste viden inden for feltet.

gode råd til en sund hverdag

Følg med, når vores dygtige fysioterapeuter sætter fokus på forskellige temaer omkring fysioterapi, særlige problematikker og livsstil samt giver gode råd til en sund hverdag.

Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog

Følg med på facebook

Træning som behandling

Træning som behandling

Har du vedvarende smerter, eller smerter som bliver ved med at dukke op efter en periode? Så anbefaler vi, at du får lagt et personligt træningsprogram, hos en af vores fysioterapeuter. Træner du hos FysioDanmark, finder du ligeledes gode træningsfaciliteter, og du kan være sikker på, at der står en fysioterapeut klar til at hjælpe dig.

Læs mere om musearm, spændingshovedpine, løbeknæ her.

Du kan finde din lokale FysioDanmark her.