Specialhold hos FysioDanmark

Fælles for vores specialhold er, at de er styret af kvalitetssikrede fysioterapeuter, der har fokus på netop din udfordring. Hermed sikrer du, at du ikke laver øvelser, der kan forværre din skade eller tilstand.

Specialhold hos FysioDanmark

FysioDanmarks klinikker tilbyder specialhold, hvor der arbejdes med bestemte udfordringer. Holdtræning er for dig, som skal til genoptræning efter fx en skulderskade, knæskade, eller en hofteoperation.

Træn på specialhold hos FysioDanmark

Hold for dig med særlige udfordringer

Det kan også være i forbindelse med længere tids sygdom, hvor du gerne vil genopbygge kroppens muskulatur med den rette rådgivning fra en fysioterapeut. Flere af vores specialhold henvender sig til kronisk syge. 

Herunder kan du finde hold for bla. sclerose- og Parkinsons-patienter. Har arbejder vi målrettet på at holde kroppen i bevægelse og styrke muskulaturen for at opretholde funktionsevnen.

Det kan føles ensomt at have en diagnose, og det kan være svært at holde motivationen oppe. Derfor er holdtræning ofte en god ide. Vi lægger stor vægt på, at det skal være sjov og hyggeligt at træne hos FysioDanmark.

gode råd til en sund hverdag

Følg med, når vores dygtige fysioterapeuter sætter fokus på forskellige temaer omkring fysioterapi, særlige problematikker og livsstil samt giver gode råd til en sund hverdag.

Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog

Følg med på facebook

FysioDanmark hold

Her ser du et udpluk af de forskellige af specialhold du kan finde hos FysioDanmark:

Balance- og stabilitetshold.

GLA:D hold - ryg, knæ og hofte.

Ryghold.

Parkinsonhold og osteoporose (knogleskørhed).

Sclerosehold

Nakke- og skulderhold.

Hofte-, knæ- og fodhold.