Sundhedstjek og tests - - Professionel hjælp hos FysioDanmark

Du har måske allerede stiftet bekendtskab med forskellige sundhedstjek og tests gennem tv-programmer, der stiller skarpt på sundhed og livsstil hos danskerne. Læs mere om, hvad man kan bruge det til i denne artikel.

Sundhedstjek og tests

Hos FysioDanmark kan du bestille tid til et sundhedstjek.

Få et sundhedstjek hos FysioDanmark

Få overblik med sundhedstjek og tests

Programmer som Rigtige mænd, Lægen flytter ind og Fede Forhold starter ofte ud med at deltagerne får foretaget  sundhedstjek og tests. Her kigger man på parametre som vægt, BMI, muskelmasse, fedtprocent, konditionstal, body-age mm.

Det kan være en god ide at starte med et sundhedstjek, hvis man gerne ændre vaner og livsstil. Det kan nemlig være noget af en øjenåbner og samtidigt et godt udgangspunkt – hvorfra man kan sætte nye mål.

Hos FysioDanmark tager vi pulsen på dit nuværende helbred, og vurdere herfra i samarbejde med dig, hvordan vi kan sikre dig en sund og aktiv hverdag.

Kontakt din lokale FysioDanmark og hør mere om mulighederne her.

gode råd til en sund hverdag

Følg med, når vores dygtige fysioterapeuter sætter fokus på forskellige temaer omkring fysioterapi, særlige problematikker og livsstil samt giver gode råd til en sund hverdag.

Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog

Følg med på facebook

Hvorfor få sundhedstjek og tests?

Sundhedstjek og tests kan være en god indikator på din krops overordnede sundhed. Nogle gange forbinder man slanke mennesker med at være sunde, men dette er ikke altid tilfældet. Der kan nemlig gemme sig en masse fedt inde ved organerne, hvilket er meget usundt.
 
Ved at få målt ens fedtprocent, kan man afgøre, hvor meget af ens krop, som består af ren fedt. Dette er meget mere retvisende end at veje sig, da en almindelig vægt ikke siger noget om hverken muskelmasse eller fedtprocent.
 
Sundhedstjek og tests kan også bestå af en body age test. Denne test måler blandt andet kondital, fedtprocent, muskelmasse og blodtryk, som siger noget om, hvilken alder din krop er. Det kan derfor sagtens være, at din reelle alder er 35, men at din body age er 10 år ældre. Gennem disse tests er det derfor muligt at teste kroppens overordnede sundhed og vurdere, hvad man skal gøre for at få en sundere krop.

Et sundhedstjek kan omfatte

Input fra dig omkring dine kost-, motions-, søvn- og aktivitetsvaner.

Fysiske tjek som vægt, BMI, muskelmasse, fedtprocent, body-age samt måling af dit konditionstal mm.

Vi gennemgår sammen resultaterne fra dine tests.

Vi udarbejder en skræddersyet træningsplan.

Løbende opfølgning, status og rådgivning.

Sikrer dig de rigtige redskaberne til at nå dine mål.

Om FysioDanmark

FysioDanmark er den største fysioterapikæde i Danmark. Hver dag hjælper vi en masse klienter med at få glæden tilbage i deres hverdag og leve et aktivt liv. Vi har erfarne fysioterapeuter tilknyttet, som skaber trygge rammer for dit forløb.
 
Har du en skade, smerter i ryg eller andre problemer du døjer med, kan vi tilbyde en avanceret og praktisk behandling som fremskynder din bedring.
 
Kontakt os for at høre mere, eller besøg én af vores 80 klinikker rundt omkring i Danmark.