Træn hos FysioDanmark

Har du særlige behov som fx rygproblemer, fysiske skavanker eller en sygdom du skal tage højde for, er vores træningsfaciliteter ideelle for dig. Her kan du nemlig kombinere din behandling med træning på egen hånd.

Træn hos FysioDanmark

Hos FysioDanmark integrerer vi den nyeste viden inden for fysioterapi med aktiv træning og sund livsstil.

Træning med professionelle vejledere

Professionelle træningsfaciliteter

Langt de fleste FysioDanmark-klinikker moderne træningsfaciliteter, hvor du som medlem frit kan træne – ligesom i det lokale fitnesscenter. Den afgørende forskel er, at der altid er kvalitetssikrede fysioterapeuter og sundhedsfagligt personale tilstede – klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. På den måde er du sikker på, at du træner rigtigt og ikke overbelaster dig selv.

Du behøver ikke være i behandling, eller syg for at komme hos FysioDanmark. Vores træningsfaciliteter og hold er for alle, der gerne vil træne og komme i form. Vores gode træningsfaciliteter betyder også at vi har flere professionelle sportsudøvere, der anvender vores centre i hele landet.

I vores træningscentre lægger vi vægt på at skabe trygge rammer. Hos os er alle velkomne – tyk som tynd, ung som gammel, syg som rask. Sammen har vi det sjovt med træningen og bestræber os på den gode stemning og et varmt miljø uden konkurrence.

Kunne du tænke dig at deltage i holdtræning, har vi et stort udbud. Du kan læse mere om de forskellige hold her.

gode råd til en sund hverdag

Følg med, når vores dygtige fysioterapeuter sætter fokus på forskellige temaer omkring fysioterapi, særlige problematikker og livsstil samt giver gode råd til en sund hverdag.

Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog
Læs mere og få inspiration på vores blog

Følg med på facebook