Sundhed

Sundhed er vores mission!

Vi mener faktisk, at vi, i kraft af vores faglighed, bedre kan hjælpe mennesker til mere sundhed.

Træning er medicin - træning forebygger sygdom og nedbringer behov for medicin. Vores mission er at tage udgangspunkt i det enkelte menneske for at skabe de bedst mulige forhold for motivation og glæde ved motion, så vi sammen kan gøre en livslang indsats for sundhed.

FysioDanmark Vejle er et tværfagligt sundhedshus, hvor fitness og fysioterapi går hånd i hånd. Vi samarbejder med Fitness afdelingen, hvor FysioDanmark Vejle står for den fysioterapeutiske og sundhedsfaglige indgangsvinkel, og hvor FysioDanmark Vejle Fitness varetager fitness. Faglig hjælp er tilgængelig i huset, hvis der opstår et behov. Vores mål er altid at være imødekommende på alle niveauer, yde høj service og underbygge dette med det højeste uddannelsesniveau! Faglighed er vores kernekompetence - det kan mærkes på alle produkter og services vi leverer.

Rammerne er skabt i FysioDanmark Vejle til gode oplevelser. Tryghed, empati og fællesskab om sundhed er elementer i vores værdigrundlag. Dit helbred er vores kompetence!