Holdbooking

Book hold ved at klikke HER
For at booke dig på et hold, skal du bruge din mail, og din adgangskode som du har fået ved indmeldelse.
Har du problemer med at logge ind, kan du skrive til centerleder@fysiodanmarkvejle.dk eller ringe til receptionen på 42 37 10 07.
Du kan også bruge app’en ‘FysioDanmark Vejle Fitness’. Du finder app’en i app butikken på din tablet el. smartphone.  CPRnr.
Alle medlemskaber, undtagen deltidsmedlemskab, giver adgang til holdtræning.

Guide og regler for tilmelding/fremmøde/afmelding af hold
Vi anbefaler, at du tilmelder dig hold på forhånd, så du kan sikre dig en plads på holdet og få besked på SMS/mail i tilfælde af aflysning.

Tilmelding til hold
Hold frigives på holdplanen 3 uger frem og kan fra det tidspunkt tilmeldes.

Fremmøde til hold
Fremmøde til et hold skal gøres på fremmødeskærmen ved fitnessreceptionen senest 10 min. før holdstart. Ved for sent fremmøde, og ved venteliste til holdet, går din plads på holdet til én på ventelisten. Fremmøder du ikke til et tilmeldt hold pålægges et gebyr på 25 kr.

Afmelding til hold
Er du forhindret i at deltage på holdet, du er tilmeldt, skal du afmelde dig senest 3 timer før holdstart, ellers pålægges et gebyr på 25 kr.

Venteliste
Er du på venteliste til et hold gælder de samme regler, som når du har en plads på holdet. Dvs. du skal fremmøde senest 10 min. før holdstart – eller afmelde dig holdet senest 3 timer før holdstart. Ellers pålægges et gebyr på 25 kr.
Når du tilmelder dig et hold, kan du ved venteliste til holdet se hvilket nr. du er på ventelisten. Har du oplyst dit tlfnr. får du en SMS, hvis du rykker op på ventelisten/får en plads.