Diætist

Vi tilbyder konsultation ved kostvejleder Gitte Kjeldbjerg Jespersen. Så har du spørgsmål til hvordan din kost kan hjælpe din livsstils sygdom på rette vej, vægttab, sund livsstil mm, er du velkommen til at booke tid på tlf. 75 83 22 12.

Det er muligt at booke 15 min. gratis konsultation, hvor der kortlægges hvilken problemstilling der er tale om, og hvorvidt Gitte kan vær behjælpelig med denne.

Gitte fortæller om sig selv: Jeg er 38 år. Født og opvokset i Søften, udenfor Aarhus, hvor jeg boede med mine forældre og lillesøster. Flyttede som 11 årig til Sønderjylland, da mine forældre fik job dernede. Siden flyttede jeg til Sjælland, hvor jeg læste i knap 4 år, inden jeg atter vendte tilbage til Sønderborg. Jeg er netop flyttet til Horsens, hvor jeg sammen med min kæreste, Morten, har bygget hus. Vi har ingen børn, og nyder livet med masser af rejseaktivitet samt fysisk aktivitet. Løb har i mange år har været min primære disciplin, men ikke på et niveau, med marathon eller andre større løb – udelukkende 10 km distancer, men disse har så også været daglige. Derudover har jeg i en årrække brugt meget tid på heste og været meget dedikeret til denne sport. Efterhånden er det mere et ugentlig mix af løb, svømning, crosstrainer og styrketræning. Derudover bruger jeg meget tid med familien samt mine venner og veninder. Jeg er meget socialt anlagt, og føler mig godt tilpas i andre menneskers selskab. Dette i både privat regi, såvel som i job relateret sammenhæng. Hvad angår job, motiveres jeg i et tværfagligt fællesskab, hvor vi sammen når et givent mål via vores individuelle kompetencer. Modsat er jeg også meget selvstændig, og har ikke noget problem med at kaste mig ud i noget på eget initiativ. Mit store omsorgsgen, bliver brugt flittigt, i mit job som personlig hjælper. Jeg arbejder 2 gange ugentligt i døgnvagt, hvor jeg passer en ung pige på 33 år, der er født spastikker.

Priser:

  • 1 konsultation (45 min.) 290,- kr.
  • 5 turs klippekort (5 x 45 min.) 1.350,- kr.
  • 10 turs klippekort (10 x 45 min.) 2.500,- kr.
  • Indledende konsultation (30 min.) inkl. kostplan 599,- kr.
  • Indledende konsultation (30 min.) inkl. kostplan + 1 opfølgningskonsultation 699,- kr.