Cancer hold

Træning før, under og efter kræftbehandling hjælper kroppen på vej.

Vi tilbyder et træningsforløb på 6 uger for kræftramte. Træningen er på hold 2 gange om ugen i 6 uger, og der vil være en opstartsgang. Efter 6 uger er der mulighed for at fortsætte på Medical Fitness. Vi vil gerne hjælpe dig der har kræft behandling helt inde på livet. Vi ved at træning i den rigtige mængde hjælper kroppen igennem et kræftbehandlingsforløb - du skal blot støttes og motiveres af en person, der ved hvad din krop kan holde til. Vores træningsforløb for kræftramte henvender sig til dig som kræftpatient, der er i behandlende eller forebyggende kemoterapi, og som har brug for at vedligeholde din træning. Holdet er for dig, der måske allerede har været på et forløb på sygehuset og mangler et sted at fortsætte de gode vaner – så er det lige netop det her du skal!

Træningen for kræftramte er et holdtræningsforløb med individuel- og holdtræning. Forløbet består af et 6 ugers superviseret træningsforløb indeholdende; konditionstræning og styrketræning 2 gange om ugen. Deltagelse på holdet kan ske med eller uden henvisning fra egen læge. Det er en fordel med en henvisning i de tilfælde hvor vi skal have dialog med din læge om forløbet. Derudover kan du få tilskud fra sygeforsikringen ”Danmark”.
Hvorfor er det godt for dig som kræftpatient:
Da kroppen ofte bliver svækket af kemoterapi og andre kræftbehandlinger, er det nu endnu mere vigtigt, at du træner og vedligeholder kroppen med konditions- og styrketræning. Det lyder måske hårdt og kedeligt, men målet med dette hold er udover hård træning også at bringe livsglæde og energi tilbage i hverdagen, og sikre at vi holder kræften for døren. Målsætningen med træningen er at mindske bivirkninger fra kræftbehandlingen, og bruge fysisk træning som ”medicin” mod kræften. Det er utrolig vigtigt at din krop bliver udfordret både i styrke og i pulstræning, da det blandt andet er med til at styrke dit immunforsvar og samtidig give dig oplevelsen af at øge energiniveauet i din krop.
Pris for 6 ugers holdtræning kr. 600,00.
Der er mulighed for tilskud på ca. kr. 240,- hvis man er medlem af Sygeforsikringen Danmark. (skal oplyses inden opstart).
Se vores folder om Cancer holdtræning
 Cancer