Fodvorte behandling med laser

Lider du eller dit barn af fodvorter ?
Fodvorter er generende både fysisk og psykisk. De er svære at undgå, især hos børn, pga. den høje smittefare. Fodvorter skyldes en hud-virusinfektion, som angriber hudcellerne, så huden fortykkes.

Mild behandling – undgå at få fodvorten skåret/frosset/brændt.
Vi tilbyder en ny og meget mild behandling mod fodvorter. Med high-power laser (Lightforce laser) behandles infektionen lokalt og man undgår at skulle skære, fryse eller brænde fodvorten væk, som kan være ubehageligt, specielt for børn. Vi behandler lokalt i området omkring vorten, så der skabes cirkulation i vævet og infektionen falder. Behandlingen sætter en process igang så kroppen bedre kan modvirke den virus der skaber vorten. I løbet af få behandlinger svinder vorten ind. En behandling varer max. 6 minutter pr. vorte, og der behandles (prioriteres) to af gangen pr. fod. Normalt er et behandlingsforløb 5 – 6 behandlinger pr. vorte. Vi anbefaler max. to behandlinger, altså 20 minutter, da vi tror at behandlingseffekten daler med mængden af behandling på den enkelte vorte.

Priser:
Prisen pr. fodvorte behandling er 150,- kr. (ca. 10 minutter) Man kan købe et forløb på 6 gange for 800,- kr. (100 kr. rabat).

Eksempel på behandlingseffekten: