Fodvorte behandling med laser

Lider du eller dit barn af fodvorter ?
Fodvorter er generende både fysisk og psykisk. De er svære at undgå, især hos børn, pga. den høje smittefare. Fodvorter skyldes en hud-virusinfektion, som angriber hudcellerne, så huden fortykkes.

Mild behandling – undgå at få fodvorten skåret/frosset/brændt.
Vi tilbyder en ny og meget mild behandling mod fodvorter. Med high-power laser behandles infektionen lokalt og man undgår at skulle skære, fryse eller brænde fodvorten væk, som kan være ubehageligt, specielt for børn. Vi behandler lokalt i området omkring vorten, så der skabes cirkulation i vævet og infektionen falder. I løbet af få behandlinger svinder vorten ind for til sidst at forsvinde.

Eksempel på behandlingseffekten:

Få behandlingen gratis som forsøgsperson. Vi søger lige nu frivillige til at indgå i vores projekt, hvor vi arbejder på dokumentation af virkningen. I perioden 1/2 – 1/5 2020 kan du som forsøgsperson få et gratis behandlingsforløb på 1-5 behandlinger til en værdi af potentielt 800 kr. Behandlingen foregår i forsøgsperioden mandage og fredage kl. 08-09 og tager ca. 10 min. Deltagerkravet er, at vi må tage billeder af dine fødder til dokumentation af effekten. Billederne er anonyme og kun til internt brug, medmindre andet aftales.