Cirkeltræning – Biocircuit

Book tid nu til introduktion / prøvetid i uge 35 og vær blandt de første til at prøve den nye Biocircuit-cirkeltræning

Klik HER for at booke tid til introduktion/prøvetid. Findes der slet ingen ledige tider, som passer dig, kan du ringe til os og vi kan forsøge at finde et andet tidspunkt.
Du kan også booke tid i receptionen, som er åben på hverdage kl. 08 – 12.00, eller ved at ringe på tlf. 27247102 man – torsdag kl. 08 – 16.00 og fredag kl. 08-13.00.

Jeg er medlem og ønsker at bruge Biocircuit-cirkeltræning
Er du medlem, kan du bruge Biocircuit-cirklen som en del af dit nuværende medlemskab fra uge 36. Det kræver dog, at du første gang får en introduktion til cirklen af en instruktør/fysioterapeut, som hjælper med at få maskinerne indstillet til dig og din fysik. Det er gratis.

Jeg er ikke medlem og ønsker en gratis prøvetid
Du er velkommen til at booke en prøvetid i uge 35 eller til at komme forbi til åbent hus søndag d. 1/9 2019 kl. 10 – 13.00, hvor du også kan prøve cirkeltræningen.

Sådan fungerer Biocircuit-cirkeltræning
Biocircuit er et cirkeltræningssystem og en ny, smart måde at udøve cirkeltræning på. Se videoen og læs mere nedenfor.

Du skifter fra maskine til maskine gennem cirklens 9 styrketræningsmaskiner. Når du har været gennem alle maskiner 2 gange, er der gået 22 min. og du har styrketrænet hele kroppen med udgangspunkt i din fysik. Første gang du skal bruge cirklen, får du hjælp af en instruktør til at indstille hver maskine til dig. Når du efterfølgende skal træne i cirklen, logger du ind på din profil. Herefter sker indstilling af maskiner, intensitet og belastningsprofil helt automatisk, og det optimale antal gentagelser og pauser for dig angives. Du skal ikke selv gøre noget aktivt for at indstille maskinerne. Biocircuit systemet tilrettelægger også din træning, så du ikke kommer til at vente på ledige maskiner. Systemet motiverer dig løbende på skærmen og skaber overblik over din træning, som du efterfølgende har mulighed for at se i Mywellness app.