Low Load

Har du et ønske om at forbedre din kropsholdning, din stabilitet og udholdenhed i musklerne, samt din generelle kropsbevidsthed? Så er Low Load noget for dig!

Begyndere: Holdet henvender sig til patienter, som har gener eller smerter fra lænderyggen og/eller bækkenet. Undervisningen foregår i et roligt og kontrolleret tempo, og der tages individuelle hensyn. Der lægges særligt vægt på stabilitetstræning gennem øvelser, som genopbygger styrke og udholdenhed i de skeletnære muskler. Derudover vil der indgå aktive afspændingsøvelser samt bevægelighedsøvelser. Træningen indeholder øvelser på måtte samt øvelser med lette træningsredskaber som fx bolde og elastikker. Der er ingen krav om træningsniveau, men da en stor del af øvelserne foregår liggende, er det en forudsætning, at man kan komme op og ned fra gulvet.

Øvede: Low Load har en fysioterapeutisk indgangsvinkel til træningsformen Pilates. Træningen er skånsom, men effektiv med fokus på samspillet mellem den dybe stabiliserende mave-, ryg- og bækkenbunds muskulatur. I Low Load er det de stabiliserende muskler, der hovedsageligt trænes. Det vil styrke kroppens led og  beskytte kroppen mod overbelastninger under fysisk aktivitet. Desuden fokuseres der på at holde de større muskelgrupper afslappede, hvorved man bliver mere bevidst om sine spændinger i kroppen, så unødvendige muskelspændinger og smerte undgås. I Low Load er kvaliteten i øvelsernes udførelse essentielt. Derfor foregår træningen i et roligt og kontrolleret tempo, så det er muligt at koncentrere sig om kvaliteten i de enkelte øvelser og bevægelser. Formålet med fysiopilates er at styrke stabiliteten og udholdenheden af koppens stabiliserende muskler, samt at optimere kropsholdningen og kropsbevidstheden. Low Load er funktionel træning, som man kan overføre til hverdagssituationer, således at unødvendigt slid og smerte i bevægeapparatet undgås. Vores Low load er kvalitetssikret. Hvert hold rummer maximalt 10 deltagere, for at sikre at den enkelte deltager opnår den ønskede kvalitet i øvelserne, og kan modtage tilstrækkelig vejledning under træningen. Træningen henvender sig alle som ønsker forebyggende træning, vedligeholdende træning eller genoptræning. Eftersom Low Load er meget hensynstagende og tilpasset individuelt, kan alle deltage uanset skade eller træningsniveau.

Pris:
Fitness medlemmer: 500,- kr. (10 klip)
Ikke fitness medlemmer: 750,- kr. (10 klip)
Fysioterapeutisk træning er tilskudsberettiget med op til 50% ved medlemskab af Sygeforsikringen Danmark
Med henvisning til fysioterapi: 116,76 kr. pr. gang